follow Catalog firme » Agricultura » Utilaje agricole » Firme masini agricole » Masini agricole braila
  home     Firme masini agricole   Masini agricole braila

Masini agricole

masini agricole (BRAILA)
SC VALROM EXIM SRL activeaza in judetul BRAILA si avem in oferta noastra masini de erbicidat, atomizoare, atomizoare tratamente livezi precum si masini erbicidat tractate, atomizoare tratamente in vii si masini erbicidat autopropulsate. Venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi atractive!..
0239 *** ***Click aici!
piese masini agricole (BRAILA)
Produce, modernizeaza si comercializeaza utilaje si piese de schimb ptr. agricultura (mori cu ciocanele, transportoare de cereale, organe de asamblare, curele de transmisie, pompe combustibil si motopompe, rulmenti si simeringuri, unelte si scule -lucrari de confectii si constructii metalice( ferme, pane, usi, imprejmuiri, invelitori si altele). Popularitatea creata la investitorii din agricultura nu se datoreaza numai activitatii de comert serioasa care se desfasoara,..
0239 *** ***Click aici!
piese masini agricole (BRAILA)
Statie de carburant pentru autovehicule. comert cu accesorii si piese de schimb auto. comercializare de produse petroliere. fondata in 1996 ca o mica afacere de familie, banrom holding s-a dezvoltat an de an, reprezentand una dintre cele mai frumoase povesti de succes din economia romaneasca. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0239 *** ***Click aici!
lubrifianti masini agricole (BRAILA)
Sc met drive srl ,va ofera la cele mai reduse preturi toata gama de piese, accesorii, consumabile, uleiuri si lubrifianti pentru autoturisme, autocamioane, masini si utilaje pentru constructii si terasiere, masini agricole, la piesele originale si after market. in urma activitatii desfasurate pe piata romaneasca de piese auto, avem contracte de colaborare solide cu importanti producatori internationali de componente auto, asigurandu-ne un portofoliu..
0742 *** ***Click aici!